Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛΦΡΕΝΤΟ ΜΠΟΝΑΝΝΟ

Απο το indy

Η πολιτική εκδίκησης στο πρόσωπο του Αλφρέντο Μπονάννο
Συντρόφισσες και σύντροφοι,
Μέσα σ' ένα κλίμα καθημερινής αναρχικής δράσης αλλά και βίαιης καταστολής κάθε πτυχής της ζωής μας παίρνω το θάρρος να σας ενημερώσω για δύο σημαντικές εξελίξεις στο ζήτημα της κράτησης του Αλφρέντο Μπονάννο.
Καθώς γνωρίζετε οι Αλφρέντο Μπονάννο και Χρήστος Στρατηγόπουλος μεταφέρθηκαν στις φυλακές Κορυδαλλού μιά μέρα πριν μεταφέρουν στις φυλακές της Άμφισσας τον δολοφόνο Κορκονέα.
Εκεί, αρνήθηκαν από το φαρμακείο να του χορηγήσουν την φαρμακευτική αγωγή για τον διαβήτη και τους πόνους στην ωμοπλάτη, όπου διέγνωσαν όγκο οι γιατροί του κέντρου υγείας Άμφισσας.
Ύστερα από πίεση των συντρόφων τον επισκέφτηκε στη φυλακή γιατρός της ιταλικής πρεσβείας όπου διέγνωσε την άσχημη κατάσταση της υγείας του.
Θα ήθελα λοιπόν να σας ενημερώσω ότι αυτές τις μέρες συζητείται η αίτηση αποφυλάκισης του Αλ. Μπονάννο στον ανακριτή Τρικάλων.
Δεδομένου των νέων μέτρων κράτησης του υπουργείου δικαιοσύνης, της προχωρημένης ηλικίας του (73 ετών), και την επιβαρυμένη υγεία του, καθώς και το γεγονός ότι κρατείται για πλημμέλημα (αφού ο Στρατηγόπουλος ανέλαβε την ευθύνη της ένοπλης ληστείας), είναι ηλίου φαεινότερο ότι κρατείται για πολιτική εκδίκησης και παραδειγματισμού ο Μπονάννο.
Ο Αλ. Μπονάννο είναι ένας επαναστάτης σύντροφος και ένας πολύτιτλος αναρχικός συγγραφέας. Για αυτό και κρατείται, αν δεν ήταν αυτός τώρα θα ήταν ελεύθερος μέχρι την δίκη.
Όμως για μας που η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας, και γνωρίζουμε ότι σε κάθε εξέγερση θα είμαστε ο δυναμίτης δεν αφήνουμε τον σύντροφό μας μόνο του, ζητάμε την άμεση απελευθέρωση του Αλ.Μπονάννο.
Λευτεριά τώρα στον Αλφρέντο ΜΠονάννο

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1123955

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Αναγνώστες