Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

VIDEO-ΝΤΡΟΠΗ>ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ-ΖΗΤΑΔΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ 55ΧΡΟΝΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΡΙΑ!


Δεν αξίζουν αυτοί οι αστυνομικοί -"δολοφόνοι" στον Μιχάλη Χρυσοχοίδη. Κανονικά ο φιλότιμος υπουργός πρέπει να τους στείλει σπίτια τους. Οι καουμπόηδες της ασφάλτου, δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτε απο τον Κορκονέα που σκότωσε τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο.

Δείτε τους στα βίντεο της www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=84827&cid=4 με τη λύσσα ορμάνε καβάλα στις μηχανές τους, σαν ντοπαρισμένοι ταύροι στους πεζούς διαδηλωτές.

Αλήθεια που ήταν αυτοί οι παλληκαράδες καμπόυδες της ασφάλτου, οταν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού εξευτέλιζαν πριν λίγες μέρες τη Τροχαία, κρατώντας 2 ώρες όμηρη την ομάδα του αντιπάλου τους στο Παναθηναικό Στάδιο;

Αυτή η επίδειξη τσαμπουκά δεν τιμά έναν εργατικό υπουργό και άνθρωπο με αρχές, όπως είναι ο Χρυσοχοίδης.

Είναι το βίντεο από τον τραυματισμό της 55χρονης μαθηματικού από τη μηχανή αστυνομικού της ομάδας «Δ». Η Αγγελική Κουτσουμπού βρέθηκε στο έδαφος, όταν ο αστυνομικός που επέβαινε στη μοτοσικλέτα, έπεσε πάνω της με μεγάλη ταχύτητα. Η συνδικαλίστρια του Επαναστατικού Εργατικού Κόμματος μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένη.




Οι διαδηλωτές προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στην τραυματισμένη γυναίκα.




Αυτή την ώρα, στο πλευρό της βρίσκονται συγγενείς και συνάδελφοί της. Στη zougla.gr μίλησε ο συνάδελφός της, Σάββας Μιχαήλ, ο οποίος καταγγέλλει ότι ο αστυνομικός όχι μόνο δεν ενδιαφέρθηκε για την υγεία της Αγγελικής Κουτσούμπου, αλλά επέστρεψε και συνέχισε να την χτυπά.




Το ατύχημα της συνδικαλίστριας δεν ήταν το μοναδικό. Οι τηλεοπτικές κάμερες κατέγραψαν περιστατικά, κατά τα οποία αστυνομικοί με μοτοσικλέτες έπεσαν πάνω σε διαδηλωτές.








Δεν υπάρχουν σχόλια:


Αναγνώστες