Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

Σύμπαντα Παράλληλα.




Ναι;
Με λαμβάνεις;
Ναι;

Ωραία!Η συσκευή μου δείχνει πως δέχτηκες το σήμα!
Λοιπόν,δε χρειάζεται να πανικοβάλεσαι!Ηρέμησε...
Είμαι ο εαυτός σου και σου στέλνω μήνυμα από ένα παράλληλο σύμπαν!
Δεν είναι καταπληκτικό;Πίστεψέ με!
Ξέρω πως μπορεί να σου φαίνεται παράξενο αλλά έτσι είναι!
Μετά απο πειράματα και εξερευνητικές αποστολές σε μια περιστρεφόμενη μαύρη τρύπα και με την πολύτιμη βοήθεια των διαστημικών επιταχυντών σωματιδίων καταφέραμε να υπολογίσουμε την κατανομή των μαζών μες τον ορίζοντα γεγονότων και προσδιορίσαμε με σχετική ακρίβεια τις κβαντικές διορθώσεις έτσι ώστε να παραμένει σταθερή η σκουληκότρυπα που συνδέει τα δύο σύμπαντα!
Μπορούμε πλέον να στέλνουμε με συγκεκριμένες συντεταγμένες, δέσμες λέιζερ αποτελούμενες απο μικρού μήκους κύματος ακτίνες Χ για να μεταφέρουν σήματα και πληροφορίες διαμέσου της σκουληκότρυπας στο δικό σου παράλληλο σύμπαν!
Αυτή τη στιγμή λαμβάνεις στον υπολογιστή σου,με μια μικρή χρονική καθυστέρηση,το σήμα μου απο την άλλη μεριά!
Χαίρομαι τόσο πολύ που σου μιλάω,έστω κι έτσι!
Εδώ τα πράγματα πάνε πολύ καλά!
Ζώ με την γυναίκα μου τη Μαργαρίτα και τα δυό πανέμορφα παιδιά μας,τον Μάξιμο και την Θουλκίντρα,σ΄ένα κομψό σπίτι,χτισμένο δίπλα στη θάλασσα.
Έχουμε και κήπο με πολύχρωμα λουλούδια και φοίνικες ψηλούς τριγύρω!
Στο πίσω μέρος της αυλής φτιάξαμε μια παιδική χαρά γεμάτη τσουλήθρες και
στη μέση αναβλύζει ένα μικρό μαρμάρινο συντριβάνι.
Έχω μια αναγνωρισμένη εταιρεία κατασκευής ηλιακών συλλεκτών για τους διαστημικούς σταθμούς γύρω απ το φεγγάρι και σύντομα θα τροφοδοτήσουμε και τις αποικίες στον Άρη!
Ο γιός μου εκπαιδεύεται στη ανώτατη σχολή αστροναυτών κι όταν τελειώσει με το καλό θα συμμετάσχει στο πλήρωμα της αποστολής Ήφαιστος με σκοπό την εξόρυξη πρώτων υλών από τα παγωμένα φεγγάρια του Δία!
Η γυναίκα μου είναι μοριακή βιολόγος και εργάζεται ως ερευνήτρια στον Διεθνή Οργανισμό για τον αποικισμό του διαστήματος.
Την επόμενη εβδομάδα είναι τα δέκατα γενέθλια της πολυαγαπημένης μου κόρης και για να γιορτάσουμε το γεγονός προγραμματίσαμε πενθήμερες διακοπές στις θολωτές αποικίες της Σελήνης!Την Θουλκίντρα μου την λατρεύω όσο τίποτε άλλο στον κόσμο!Μοιάζει τόσο καταπληκτικά στη Μαργαρίτα,με αυτά τα μεγάλα πράσινα μάτια και τις ξανθιές χαριτωμένες μπούκλες της!
Νιώθω ειλικρινά τυχερός που έχω τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου!
Θέλω να είμαι δυνατός και πάντα κοντά τους,να μπορέσω να τους προσφέρω το καλύτερο σε ότι κι αν χρειαστούν,να με αγαπούν και να τους αγαπώ κι η ζωή μας να μοιάζει με παράδεισο!
Είναι πολύ σημαντικό να μην είσαι μόνος!
Τα Σαββατοκύριακα ταξιδεύουμε σε όλο τον πλανήτη με το οικογενειακό μας τζέτ!
Υπάρχουν τόσα πολλά εκθαμβωτικά μέρη,τοπία μαγευτικά που με κάνουν να αισθάνομαι πολύ περήφανος που ζώ στον πλανήτη αυτό!
Ξέρεις,αύριο γιορτάζουμε την επέτειο της πρώτης λειτουργίας των συστημάτων ελέγχου του καιρού.Στην περιοχή μας ψηφίσαμε απαλή βροχή με ηλιοφάνεια ανα τακτά χρονικά διαστήματα έτσι ώστε να απολαύσουμε πολλαπλά ουράνια τόξα.
Το βράδυ όλες οι πολιτείες που θα βρίσκονται στη σκοτεινή μεριά του πλανήτη θα εκτοξέυσουν χιλιάδες πυροτεχνήματα σε μεγάλο ύψος.Το φαντασμαγορικό θέαμα θα είναι ορατό για τους πολίτες των αποικιών της Σελήνης και του Άρη αλλά και για τα πληρώματα των διαστημοπλοίων που κινούνται κοντά στο κέντρο του ηλιακού μας συστήματος.
Ο σταθμός HUMO με τους τεράστιους θραύστες ατόμων,που βρίσκεται σε τροχιά γύρω απ την Αφροδίτη θα απαντήσει στα πυροτεχνήματα με πολύχρωμες δέσμες λέιζερ οι οποίες θα σχηματίσουν στο ουράνιο στερέωμα το σήμα της συμπαντικής ειρήνης.Θα είναι σίγουρα μια υπέροχη κι αξέχαστη γιορτή για όλους μας!!
Έχω τόσα πολλά να σου πώ αλλά δυστηχώς ο χρόνος είναι περιορισμένος!
Το σήμα είναι δύσκολο να παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα στις σωστές συντεταγμένες και αποδυναμώνεται σταδιακά!
Θα επικοινωνήσω όμως μαζί σου το συντομότερο δυνατό.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά εκεί.
Δε γνωρίζω βέβαια πως μπορει να είναι ακριβώς ο κόσμος σου αλλά ξέρω πως μπορεί να γίνει ένα υπέροχο μέρος!
Όλα προδιαγράφονται από τις δικές σου επιλογές!
Με τη δύναμη της καλοσύνης και της αγνής ελπίδας είναι δυνατό να νικηθεί κάθε διχασμός και κάθε εμπόδιο που φαντάζει ανυπέρβλητο!
Εμείς το πετύχαμε!Πίστεψε με,δεν είναι τόσο δύσκολο!
Έπειτα δεν είσαι μόνος!Είστε όλοι εσείς!
Είστε οι πιό δυναμικοί,οι πιό εμπνευσμένοι,εσείς οι πιό ικανοί για τα μεγαλύτερα θαύματα!
Είστε μόνοι σας το πιο υπέροχο θαύμα!
Είναι αλήθεια,φτάνει να το πιστέψετε!
Πάρε θάρρος λοιπόν κι αγωνίσου για την ομορφιά!Το κατάλαβες;Για την ομορφιά!!
Πιστεύω σε σένα και θα ελπίζω για το καλύτερο!
Κι έπειτα ποιός ξέρει....ίσως κάποτε καταφέρουμε να συναντηθούμε και θα χουμε να πούμε τόσα πολλά για τις υπέροχες ζωές μας!
Να προσέχεις τον εαυτό σου....ή καλύτερα....τον εαυτό μας!!
Σε φιλώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Αναγνώστες