Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2008

Η κινητοποίηση των αγωνιστών ΑμΕΑ σήμερα.

ΑΠΟ ΤΟ http://erythros.wordpress.com/

Κατανοητό ότι σήμερα έτρεξαν πολλά γεγονότα: επεισόδια στο κέντρο με τους ΜΑΤατζήδες να καλύπτουν τους χρυσαυγίτες, δυναμική (και με δυναμική) κινητοποίηση των εργαζόμενων στην ΔΕΗ. Αν, όμως, βρείτε λίγο χρόνο, διαβάστε κι αυτό το αρθράκι, δείτε και το βιντεάκι.

Σήμερα η ΕΣΚ-ΑμΕΑ, μαζί με την επιτροπή αγώνα γονέων και κηδεμόνων ΑμΕΑ έκανε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ξενοδοχείο Imperial, εκεί όπου γινόταν το νόθο, καλπονοθευτικό συνέδριο της ΕΣΑΕΑ.

Είχε προηγηθεί η απάντηση στην επίκαιρη ερώτηση στην Βουλή που είχε καταθέσει το ΚΚΕ για το συνδικαλιστικό ζήτημα στα ΑμΕΑ και η απάντηση του υφυπουργού υγείας ήταν μία από τα ίδια (κατεβάστε την απάντηση από ΕΔΩ).
Για τα δεδομένα (8.30 το πρωί), η προσέλευση ήταν σημαντική. Κάποια στιγμή, όσα μέλη της ΕΣΚ-ΑμΕΑ είχαν εκλεγεί ως αντιπρόσωποι αλλά δεν έγιναν δεκτοί λόγω νοθείας (δεν αποκλείστηκαν μόνο εκπρόσωποι της ΕΣΚ αλλά και άλλος κόσμος. Στην αίθουσα ήταν ανάπηροι “μαϊμού” και το 60% γενικά των συνέδρων δεν εδικαιούτο να είναι εκεί), αποφασίστηκε να μπουν στην αίθουσα να εκφράσουν δυναμικά την θέση τους για το όλο θέμα. Αφού έφυγαν, εμφανίστηκαν αστυνομικοί΄και καταλάβαμε ότι κάτι γίνεται. Μετά από λίγο οι σύντροφοι και συναγωνιστές εκλεγμένοι μας κάλεσαν όλους να βοηθήσουμε την κατάσταση και να ανοίξουμε την πόρτα της αίθουσας. Οι τραμπούκοι και η security δεν άφηναν να μπουν.

Άνοιξαν οι πόρτες. Σημείωση: στο βιντεάκι θα δείτε να αναφέρεται ότι λίγοι βγήκαν μέσα από την αίθουσα του συνεδρίου. Όμως, πολλοί από αυτούς που εκείνη την ώρα έρχονταν, πείστηκαν και δεν νομιμοποίησαν το νόθο συνέδριο.

Τα υπόλοιπα στο βίντεο. Αξίζει να αφιερώσετε λίγο χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Αναγνώστες