Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2008

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ "ΔΙΝΕΙ" ΤΟ ΘΕΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ .....

ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ http://press-gr.blogspot.com/


"Δίνει" τον Θέμο το Μαξίμου...

.
Το Μέγαρο Μαξίμου "δείχνει" πλεον -και ανεπίσημα προς το παρόν- τον Θέμο Αναστασιάδη ως τον δημοσιογράφο, ο οποίος παρέδωσε το επίμαχο ροζ dvd στον Γιάννη Ανδριανό.
Οι διαρροές προέρχονται από το περιβάλλον του υπουργού Επικρατείας Θ. Ρουσόπουλο αλλά και από τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στον διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, τον Γ. Ανδριανό. Για να δούμε τι θα δούμε...

Η ...μετάφραση της Τσέκου!

Τι λέει και τι ...υπονοεί με τη δήλωσή της
......
«Τα μόνα ΜΜΕ που επισκέφθηκε συνοδευόμενη από δικηγόρο-εργατολόγο και με τα οποία συζήτησε το ζήτημά της, ήταν ο τηλεοπτικός σταθμός "Mega" και η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα". Με κανένα άλλο ΜΜΕ ή δημοσιογράφο δεν ήρθε σε επαφή για το συγκεκριμένο ζήτημα, ούτε η ίδια, ούτε μέσω άλλου προσώπου».
«Η ίδια διατηρεί τη θέση της ότι θα εξηγήσει στον ανακριτή γιατί δεν έχει καμία σχέση με το DVD που παρέλαβε ο κ. Ανδριανός και δηλώνει ότι ουδέποτε επεδείχθη ή εδόθη οποιοδήποτε οπτικοακουστικό υλικό στο σταθμό "Μega" κατά τη μία και μοναδική επίσκεψή της».
Αυτά είναι τα κρίσιμα σημεία της δήλωσης που έκανε για λογαριασμό της Εύης Τσέκου ο δικηγόρος της Κώστας Χρυσικόπουλος.
α Από αυτά, το ένα συμπέρασμα που βγήκε -και έβαλε ...φωτιά- είναι ότι το "οπτικοακουστικό υλικό" είχε φτάσει μόνο στον Θ. Αναστασιάδη του "Θέματος", ο οποίος όμως το διαψεύδει από την πλευρά του. Η Τσέκου δεν λέει όμως ότι το παρέδωσε και η ίδια. Το μόνο που αυτή αποκλείει καθαρά είναι την παράδοση "υλικού" στο Mega.
α Το δεύτερο συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι το DVD -που η ίδια λέει ότι έδωσε στον Θέμο- δεν είναι το ίδιο με αυτό που παρουσίασε ο Γ. Ανδριανός στον εισαγγελέα. Άρα μονταρίστηκε κάπου ....στην ενδιάμεση πορεία.
α Το τρίτο συμπέρασμα βγαίνει ...πίσω από τις γραμμές του σημείου της δήλωσης της ότι "δεν έχει καμία σχέση με το DVD που παρέλαβε ο κ. Ανδριανός" και σε συνδυασμό με το πρώτο συμπέρασμα. Δηλαδή, μπορεί και να μην είναι αυτή που παρέδωσε το DVD στον εκδότη του "Θέματος", αλλά κάποιος άλλος που δεν τον κατονομάζει ακόμα. Κάποιος που το πούλησε. Για ποιον κτυπά η καμπάνα;...
Αρα, απλώς "καλύπτει" το Mega και αφήνει όλα τα άλλα να αιωρούνται.

Ο Νικολιτσόπουλος πούλησε το DVD...

Αυτός είναι το πραγματικό πρόσωπο - κλειδί!
.
Ολοι στρέφονται κατά του Θέμου Αναστασιάδη, όπως γράψαμε ηδη, ότι είναι αυτός που έδωσε το ροζ DVD στον Γ. Ανδριανό. Και ο οποίος, όπως επίσης διαβάσατε στο Press-gr, μέσα στην άλλη εβδομάδα θα πει το όνομα.
Ομως ποιος έδωσε το DVD στον Θέμο; Η ίδια η Εύη Τσέκου δεν απαντά ξεκάθαρα σε αυτό. "Δεν έχω σχέση" λέει.
Το πρόσωπο που έδωσε το DVD στον Θέμο Αναστασιάδη, όπως και σε άλλους, έναντι αμοιβής είναι ο δικηγόρος -εργατολόγος Χρήστος Νικολιτσόπουλος που συνόδευε την Τσέκου στις επαφές της με δημοσιογράφους. Είναι ο νομικός σύμβουλος της ΓΣΕΕ, κολλητός του Χρ. Πολυζωγόπουλου, και το πραγματικό πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση - εμείς θα συνεχίσουμε να το τονίζουμε.
Ο ρόλος Νικολιτσόπουλου - Πολυζωγόπουλου είναι πρωταγωνιστικός στην υπόθεση. Η Τσέκου ήταν κομπάρσος...

ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ..ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΛΕΝΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ:

Μηχανορραφία πίσω από το DVD...

.
Του Θωμά Ακρωτηριανάκη
.
Προσωπικά ο ίδιος δεν συμμερίζομαι αυτό που,νόμιζα ότι, εικάζει η κοινή γνώμη (δείτε εδώ το δημοσίευμά μου "Μήπως είναι η...Μάρα ;", της 11ης Ιαν. 2008).
Οι Αμερικανοί, η αμερικανόδουλη φράξια Μητσοτάκη μέσα στη ΝΔ και η πολύ αμερικανόφιλη εκσυγχρονιστική φράξια μέσα στο ΠΑΣΟΚ θέλουν να ανατρέψουν από την πρωθυπουργία τον Καραμανλή, χρησιμοποιώντας DVD και CD που δεν έχουν τίποτα το πραγματικά ουσιαστικό, παρά μόνο ανούσιους διαστρεβλωτικούς εντυπωσιασμούς.
Από την άλλη, οι δυνάμεις των ιθυνόντων κύκλων που αντιστέκονται στον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό, που έχουν και αλληλεγγύη, υποστήριξη μεταξύ τους, αν και ανήκουν σε διαφορετικά κόμματα (μάλιστα έχουν συμφωνήσει σ'έναν δικό τους δικομματισμό, με δύο τετραετίες οι μεν και δύο οι δε, και αν διώξει την Ντόρα από το ΥΠΕΞ, μπορεί να πάρει και τρίτη τετραετία η καραμανλική ΝΔ) είναι οι καραμανλικοί στη ΝΔ, οι παπανδρεϊκοί-βενιζελικοί στο ΠΑΣΟΚ.

Το πρόσωπο που έδωσε το DVD στον Ανδριανό ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ, συνέβαλε να αποτύχει αυτή η αμερικανοκίνητη μηχανορραφία σε βάρος (του πρωθυπουργού) της Ελλάδας και είναι πολιτικά ή καραμανλικός ή παπανδρεΙκός-βενιζελικός.
Θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο να αποτύχει αυτή η μηχανορραφία, αν παραδεχτεί δημόσια ότι έδωσε το DVD στον Ανδριανό. Τώρα που ο τελευταίος επιστρέφει από την Ινδία είναι η βέλτιστη ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Αναγνώστες