Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

TΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΒΡΟΧΗ... ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΘΙΑ ΣΤΑΣΗ ΕΛΛΗΝΑ, ΜΕΙΝΕ ΕΚΕΙ.... ΜΕ ΞΑΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΠΙΕΙ..

Είδαμε πριν από λίγες ημέρες το λαό έτειμο να μπουκάρει στη βουλή, λίγα σκαλοπάτια από την ελευθερία.
Πολλοί φοβισμένοι με ρωτούσανε για το μετά, τι θα γινότανε μετά...

Να κάνω αναφορές για λαικές συνελεύσεις? Θα κατεβάζανε λεέι το στρατό? Και τώρα δηλαδή είναι καλλίτερα? Ας μπέναμε μέσα κι ας μη κάναμε και τίποτα, τουλάχιστο να τα πιάναμε αυτά τα καθίκια που μας ρουφάνε το αίμα και να τα γδέρναμε. Ας καθόμασταν στην ελεύθερη βεράντα της βουλής να πιούμε τη φραπεδιά μας.. εγώ προσωπικά δε θα είχα τίποτα να χάσω και δεν έχω. Εσείς με τις θεσούλες σας να φοβόσαστε και οι εργατοτσοπάνιδές σας, μη χάσετε από τη πίτα, αλλά πίτα δεν υπάρχει πια, δε το καταλάβατε ακόμα? Τη φάγανε, σου ρουφίξανε το αίμα!
Και δεν είμαστε και τόσο γύδια κύριε πρόεδρε, ξέρουμε κι εμείς τον τρόπο να το λειτουργούμε το μαγαζί. Σιγά τους φωστήρες που μας κυβερνάνε... λίγο μπακάλικο να έχεις δουλέψει, την έμαθες τη δουλειά, την πας σφαίρα τη βουλή!!
Και πόσο τυχαίο μπορεί να είναι και αυτό το σκινηκό με τη Marfin? Μήπως άμα δεν είχε γίνει αυτό, ο κόσμος θα είχε μπουκάρει μέσα και θα τους είχε πάρει ο διαολός?
Τους είχανε κλειδώσει μέσα στη τραπεζα, την ημέρα που ήξεραν ότι θα γίνει η μεγαλλίτερη απεργιακή κινητοποίηση των τελευταίων χρόνων? Απίστευτο!
Σας μάθαμε και σας ξέρουμε κι εσάς και τα μ.μ.ε. σας...

 Με πουστιά λοιπόν κατά την ταπινή μου γνώμη σταμάτησαν αυτή τη λαοθάλασσα των 250.000 κόσμου.
Και το ΠΑΜΕ τι έκανε, τη δική του πασαρέλα? Δε πίγανε να μπουκάρουνε γιατί είχανε τους δικούς τους μέσα? Και γιατί το βράδυ έξω από τη βουλή και ενώ η διαμαρτυρία ήταν ειρηνικότατη, από τη στιγμή που αποχώρισαν στελέχη του ΚΚΕ από τη συγκέντρωση, λες και ήτανε μηλιμένοι, άρχισανε να βαράνε οι μπάτσοι στο ψαχνό και αδιακρήτος?
Μα τόσο βλάκας είμαι πια?
Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, την είδανε και καμπόυδες τα ματ και τα σπάσανε και όλα μόνοι τους. Τις καφετέριες στα Εξάρχεια τις κάνανε λίμπα.
Μπουκάρανε σε σπίτια χωρίς εντάλματα και δείρανε κόσμο.
Μπουκάρανε σε κοινωνικούς χώρους, όπως στο στέκι μεταναστών και στη Ζαίμη.
Τρομοκρατίσανε κόσμο σα κάτι συμορίες στο Μπρονξ.
Πετάξανε ότι είχανε και δεν είχανε από χειροβομβίδες και χυμικά...
Κάνανε και άλλα πολλά!
Με λίγα λόγια το κράτος έχει χεστεί πάνω του και κάνει σπασμοδικές κινήσεις και θα πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά να πιάσουμε την ευκαιρία, γιατί υπάρχει ευκαιρία και όχι μόνο μία!

Κλείστε όλοι τις τηλεοράσεις σας, είναι τρομοκρατία.
Ξεχάστε τις δουλειές που κάνατε.
Ξεχάστε τα όλα!
Πάμε από την αρχή?
Μασάτε να τη βγάλετε μόνο με ρίζι για κανα μήνα? να δεις τι έχουνε να πάθουνε..
Τι φοβόσαστε? μη χάσετε τις συντάξεις και τις ασφαλιές? Αφού τα χάσατε και αν δε τα 'χετε χάσει ακόμα θα τα χάσετε..
Χαλαρά, στους δρόμους και με καλή διάθεση. Δε μας πέρνει από κάτω, πάμε για άλλα...

Καμία υποχώριση, όλοι στους δρόμους! Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Ζούμε ιστορικές στιγμές και πρέπει αυτή τη φορά όλοι να βάλουμε το χέρι μας για ένα καλλίτερο αύριο. Τα πάντα αλάζουνε, ας προσπαθήσουμε αυτή τη φορά να αποφασίσουμε εμείς για εμάς!

Εμπρός να πιούμε και μεις τη φραπεδιά μας επιτέλους σαν άνθρωποι και να μη χάνουμε και το χιούμορ μας... δηλαδή να μη χρειαστεί να τους κρεμάμε αλλά μοναχά να γελάμε, να τους κάνουμε ξεφτύλα. Γιατί όπως είχαι πει και το φιλαράκι ο Μαλατέστα: Άμα φτάσουμε στο σημείο να πρέπει να τους κρεμάσουμε, τότε θα έχουμε αποτύχει...

Βλαντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Αναγνώστες