Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2008

Έγινε δεκτή η αίτηση προσωρινής αποφυλάκισης του Κ. ΑΓΑΠΙΟΥ



Ένα ευχάριστο νέο :


Μετά από θετική εισήγηση του εισαγγελέα και με ομόφωνη απόφαση του δικαστηρίου έγινε δεκτή η αίτηση αποφυλάκισης.

Εκδικάστηκε σήμερα στον στο 5μέλες Εφετείο αναστολών η αίτηση για προσωρινή αποφυλάκιση μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης από το εφετείο, του μοναδικού ανθρώπου πού κρατείται στις φυλακές από την υπόθεση της οργάνωσης Επαναστατικός Λαϊκός Αγώνας. Μετά από θετική εισήγηση του εισαγγελέα και με ομόφωνη απόφαση του δικαστηρίου έγινε δεκτή η αίτηση αποφυλάκισης.

απο το indymedia: http://athens.indymedia.org

λίγο πριν με ανακοίνωση του τον Κ. Αγαπίου θυμήθηκε το
"Μαύρο και Κόκκινο",νότια της Αθήνας

στο πρόσωπο του Κ.Αγαπίου δεν δικάζεται ο Ε.Λ.Α αλλά ο φασιστικός νόμος της "συλλογικής ευθύνης" και η εκδικητικότητα των μηχανισμών καταστολής του Κράτους.
Η συνεχιζόμενη κράτηση και παραμονή του στις φυλακές είναι μέτρο ανέντιμο,απάνθρωπο και στο συνολό του παράνομο

Στίς 7 Γενάρη δικάζεται στον Αρειο Πάγο η νομική προσφυγή του Κ.Αγαπίου για προσωρινή αποφυλάκιση μέχρι το εφετείο,του μοναδικού ανθρώπου πού κρατείται στις φυλακές από την δήθεν υπόθεση(εξάρθρωση) της οργάνωσης Επαναστατικός Λαϊκός Αγώνας(οι Αγγελέτος Κανάς,Ειρήνη Αθανασάκη και Χρήστος Τσιγαρίδας έχουν αποφυλακισθεί). Απαιτούμε την απελευθέρωση του Κ.Αγαπίου,ενός αγωνιστή από την περίοδο της Χούντας,πού βρίσκεται άδικα και αντισυνταγματικά στις φυλακές εδώ και 5 χρόνια χωρίς κανένα στοιχείο και κρίνουμε πως είναι πέρα για πέρα αντιδημοκρατικό και τρομοκρατικό στο προσωπό του η εξουσία να συγκεντρώνει την εκδικησή της και τον απαράδεκτο νόμο της "συλλογικής ευθύνης" για την κάποτε πολιτική δράση και τις μεθόδους του Ε.Λ.Α για τις οποίες σε καμία περίπτωση εμείς μέσα στην πάλη του επαναστατικού κινήματος και της συγκρουσής του με τους μηχανισμούς καταστολής και εκμετάλλευσης,ποτέ δεν συμφωνήσαμε! -Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ Κ.ΑΓΑΠΙΟΥ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΟ ΑΝΕΝΤΙΜΟ,ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟ -ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ Κ.ΑΓΑΠΙΟΥ 6/1/08 "Μαύρο και Κόκκινο",νότια της Αθήνας @ναρχική ηθική,σκέψη και αντίσταση στην εποχή της βαρβαρότητας
erozer2000@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Αναγνώστες