Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2007

Η ζωή είναι ωραία

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ 2007 ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ "ΜΩΥΣΗ": http://www.moysys.gr

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!


Η ζωή είναι ωραία και αξίζει κάθε προσπάθειά μας ώστε να την ζήσουμε καλύτερα !!

Ζήσε τη ζωή σου έτσι ώστε να οικοδομήσεις ένα καλύτερο αύριο για όλους και όχι μόνο για εσένα .

Ζήσε τη ζωή σου με αγάπη στο περιβάλλον σου !! στον συνάνθρωπό σου , αγάπησε ότι ωραίο βλέπεις με τα μάτια σου, θαύμασε την κάθε στιγμή που σου χαρίστηκε ,όποια και να είναι!! ,προσπάθησε να βοηθήσεις ώστε να διορθώσεις ότι άδικο και άσχημο βλέπεις , η συμμετοχή σου θα βοηθήσει όλους μας αλλά και εσένα για να ζήσουμε σε ένα καλύτερο αύριο .(εσύ εμείς και τα παιδιά μας ) .

Η ίδια η ζωή πολλές φορές απαιτεί τις προσπάθειες και θυσίες μας για να…. επιβιώσει ώστε παράλληλα να ζήσουμε και εμείς , για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι !! γιατί μέσα από τον πόνο την αγονία και το κουράγιο καταλαβαίνεις τελικά ότι ζεις , και την άξια της ζωής σου !!!(κυρίως όταν δεν την σέβεσαι και υπολογίζεις) .

Θυμάμαι ήμουν περίπου 19 χρονών όταν πέρασα και αυτή τη δοκιμασία !! μια από της πολλές βεβαίως , αλλά τελικά κατάλαβα πώς τίποτα δεν πήγε χαμένο , τίποτα δεν πάει χαμένο όσο αναπνέουμε και ελπίζουμε !!.
Πολλές φορές δεν εκτιμούμε την ζωή , δεν την φοβόμαστε ενώ θα έπρεπε , γιατί νομίζουμε πώς θα είναι πάντα ωραία και θα μας χαμογελά σαν γκόμενα που την έχουμε εγκλωβίσει στα δίκτυα μας , σε μια ψεύτικη αγάπη !!, αφού τελικά κάνουμε τα πάντα για να την κοροϊδέψουμε κοροϊδεύοντας ακόμα και τον εαυτό μας !! και νομίζουμε πώς πάντα εκείνη θα μας αγαπά σαν το γκομενάκι , πώς πάντα θα μας έχει ....αγκαλιά !!.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΕΞΩ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ! Happiness

1 σχόλιο:

LIVE RADIO PEIRAIAS είπε...

ΕΓΩ ΤΥΦΛΟΣ ,ΕΣΥ ΜΕ ΜΑΤΙΑ , ΟΜΩΣ ΚΙ ΔΥΟ …ΖΩΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑ !!
ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΖΩΗ ..ΤΑ ΘΕΜΕΛΑ
ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΤΣΕΡΚΙΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΟΥΝ , ΘΑ ΣΕΙΣΤΕΙ ….ΣΥΘΕΜΕΛΑ

Να είσαι πάντα καλά και ευχαριστώ !!
Με σεβασμό και εκτίμηση
ΜΩΥΣΗΣ


Αναγνώστες