Δευτέρα 31 Μαρτίου 2008

ΤΟ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΜΑΙΚΛ ΜΟΥΡ


ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ: ΣΑΒΒΑΤΟ 5/4/2008, ΩΡΑ: 20:30μ.μ. στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (πρώην Λαϊκή Αγορά).

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

ιδιωτικού και δημόσιου τομέα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΖΩΓΙΑΝΝΑ
Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΡΕΖΑΣ!!!


Τη 4:12 μμ , Ο χρήστης Ανώνυμος είπε...
ANTIGRAFH
http://indymedia.org/en/2007/09/893359.shtml

ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ - ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ - ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ 30 Sep 2007 16:52 GMT

Μαρία Δαμανάκη, Κουλαϊδής Βασίλης : ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ - ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
Μαρία Δαμανάκη :“Εταίρες” κατά την αρχαιότητα εκαλούντο οι γυναίκες εκείνες, οι οποίες απαλλαγμένες των δεσμών του γάμου, ζούσαν ελευθέρως “εκ του εμπορίου των θέλγητρων των”. Ο απατεώνας ή το “παιδί της Εταίρας” κ. Κουλαϊδής Βασίλης,είναι μέχρι την αποπομπή του Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Μαρία Δαμανάκη, Κουλαϊδής Βασίλης : ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ - ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
Μαρία Δαμανάκη :“Εταίρες” κατά την αρχαιότητα εκαλούντο οι γυναίκες εκείνες, οι οποίες απαλλαγμένες των δεσμών του γάμου, ζούσαν ελευθέρως “εκ του εμπορίου των θέλγητρων των”. Ο απατεώνας ή το “παιδί της Εταίρας” κ. Κουλαϊδής Βασίλης,είναι μέχρι την αποπομπή του Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Μαρία Δαμανάκη, Κουλαϊδής Βασίλης : ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ - ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Πελοποννήσου, τέως μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής Προγράμματος PISA.
Είμαι η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ πασόκα τσιμπουκλού
Η “ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ” κ. ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ 24 Sep 2007 14:09 GMT

ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ = “Εταίρες” κατά την αρχαιότητα εκαλούντο οι γυναίκες εκείνες, οι οποίες απαλλαγμένες των δεσμών του γάμου, ζούσαν ελευθέρως “εκ του εμπορίου των θέλγητρων των”. Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ή το “παιδί της Εταίρας” κ. Κουλαϊδής Βασίλης, Καθηγητής Παν/μίου Πελοποννήσου, τέως μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής Προγράμματος PISA.
ΟΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ ΤΗΣ “ΔΙΑΔΟΧΗΣ” ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ
ΚΑΙ ΟΙ “ΕΤΑΙΡΕΣ” ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
“Εταίρες” κατά την αρχαιότητα εκαλούντο οι γυναίκες εκείνες, οι οποίες απαλλαγμένες των δεσμών του γάμου, ζούσαν ελευθέρως “εκ του εμπορίου των θέλγητρων των”

http://www.apologitis.com/gr/ancient/a-ginaika.htm




Με κατάπληξη πληροφορηθήκαμε ότι η κατ'επάγγελμα τυχοδιόκτρια κ. Μαρία Δαμανάκη, αυτή που κοροιδεύει ο κ. Καραμανλής - και καλά την κάνει σαν μια άλλη Κωσταντόπουλο – είναι ουδέτερη στη διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ.

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ!!!

Μαρία Δαμανάκη, Κουλαϊδής Βασίλης : ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ - ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
Ο κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ είναι ο “προξενητής” της Βαλαωρίτου και προωθεί φοιτήτριες (με το αζημίωτο) σε πολιτικούς!!
Η “ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ” κ. ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ τον καλύπτει γιατί τρώνε μαζί τις "μίζες" από τα εκλεκτορικά σώματα στα πανεπιστήμια όταν ψηφίζουν δεξιούς καθηγητές.

Η “ΕΤΑΙΡΑ” ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ “ΒΓΗΚΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ”ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΞΙΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΚΡΗΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ !!!
Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ή το “παιδί της Εταίρας” κ. Κουλαϊδής Βασίλης ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ; ΜΕ ΠΟΣΑ “ΛΑΔΩΝΕΤΑΙ” Ο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ); ΜΕ ΠΟΣΑ ΛΑΔΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ κ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ ΑΠΟ “ΜΙΖΕΣ” ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΗΜΙΑ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ;

Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ κ. Κουλαϊδής Βασίλης ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ. ΕΤΣΙ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ !!
Απατεώνα – Λαμόγιο κ. Βασίλη Κουλαϊδή ήρθε το τέλος σου. ΘΑ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ κ. Βασίλη Κουλαϊδή ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΣΑ – ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΡΙΑ κ. Μαρία Δαμανάκη που το “παίζει ουδέτερη” στην διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ.
ΑΝ Η κ. ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΡΑΨΤΕ ΜΑΣ.... ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΜΑΡΑΚΙ.... ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ !!!!!

ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ κ. ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ:

Μαυρίστε την Μαρία Δαμανάκη‏...
.
. Του Κώστα Αλαβανόπουλου
..
Μαυρίστε την κ. Μαρία Δαμανάκη για τους εξής (τουλάχιστον) λόγους....
Δημοκρατικοί Πολίτες της Β΄ Αθήνας σας υπενθυμίζουμε μερικούς λόγους για τους οποίους πρέπει να μαυρίσετε την κ. Μαρία Δαμανάκη:
1. Είναι η γυναίκα που “δίκασε” - μην το ξεχνάτε ΠΑΣΟΚΟΙ - τον αείμνηστο ηγέτη Αντρέα Παπανδρέου (και μετά “τα βρήκε”με τον κ. Νίκο Παπανδρέου).
2. Είναι η γυναίκα που “πήδηξε” από το Πολυτεχνείο στην Αριστερά, μετά στον Συνασπισμό, μετά στο ΠΑΣΟΚ και το “πήδημα” συνεχίζεται....
3. Είναι η γυναίκα που σε όποιο κόμμα και να πήγε το διέλυσε λόγω του ψυχωτικού και ανερμάτιστου χαρακτήρα της.
4. Είναι η γυναίκα που ενώ ήταν υπεύθυνη παιδείας ΠΑΣΟΚ δεν έκανε τίποτα εναντίον της κ. Μαριέττας Γιαννάκου παρά τις συνεχείς εκκλήσεις των εκπαιδευτικών!! Δείτε το κοινοβουλευτικό της ανύπαρκτο έργο....
5. Είναι η γυναίκα που αντί να υποστηρίξει στο τομέα της εκπαίδευσης τους δημοκρατικούς εκπαιδευτικούς υποστήριζε με την βοήθεια του κ. Βασίλειου Κουλαιδή τους Νεοδημακράτες (από τους οποίους ο κ. Βασλιλειος Κουλαιδής έπαιρνε μίζες και μοιραζόταν τα χρήματαμε την Μαρία της Αριστεράς με “δεξιά τσέπη”)!!!
6. Είναι η γυναίκα που εξωθούσε τις γραμματείς του γραφείου της στην “έλεύθερη ζωή” μαζί με τον σωματοφύλακά της και την αδελφούλα πανεπιστημιακό του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Βασίλειο Κουλαιδή..
7. Είναι η γυναίκα που έβγαλε το σκάνδαλο των ομολόγων το οποίο της έδωσε η κ. Ντόρα Μπακογιάννη για να βγεί η φίλη της η κ. Μπακογιάννη Πρωθυπουργός!!!
8. Είναι η γυναίκα που είναι έτοιμη να την “κοπανήσει" προς την Ν.Δ, αν χρειαστούν δύο βουλευτές για να σχηματιστεί κυβέρνηση.
9. Είναι η γυναίκα που και πιθανολογείται ότι στη φυγή της προς “τα δεξιά” θα την ακολουθήσει και ο κ. Νίκος Μεγγρέλης, ο οποίος - όπως ο ίδιος - μας λέει: “Η γραφή του Νίκου Μεγγρέλη διαπνέεται από την κουλτούρα της μεταρρυθμιστικής Αριστεράς.» (Τι να πει κανείς !!!) 10.Ο κ. Νίκος Μεγγρέλης και να εκλεγεί δεν μπορεί να αναγορευτεί βουλευτής γιατί έχει κώλυμα παρόμοιο με την κ. Φώφη Γεννηματά (διαβάστε καλά τον νόμο)!!!
11. Είναι η γυναίκα που έχει ιδιόκτητα 45 σπίτια και 65 αγροτεμάχια – οικόπεδα λίγο πιο λίγα από τον κ. Αλαβάνο (το έχει ο Συνασπισμός φαίνεται...)
12. Είναι η γυναίκα που ακόμα και αν εκλεγεί ίσως έχει κώλυμα λόγω κάποιον μυνήσεων που έχουν καταθεί εναντίον της και ίσως δεν το γνωρίζει και η ίδια.
Είναι η γυναίκα που ακόμα και εσείς που διαβάζετε αυτά θα την μαυρίζατε ακόμα και αν δεν τα είχατε διαβάσει!!!
Μαυρίστε την... Μαυρίστε την..(γαμήστε την με σφαίρες)...και στην πίσσα ρίξτε την...


Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ “ΕΓΡΑΨΕ” :
Είμαι η Μαρία Δαμανάκη‏
πασόκα τσιμπουκλού
τον πούτσο δε χορταίνω,
πλακώστε με στα καυλιά,
και απ’ τη ντουλάπα βγαίνω

Είμαι μια πούστρα βρωμερή
Με ξυρισμένο κώλο
Σύντροφοι λυπηθείτε με
Ψοφήστε με στον ψώλο

Είμαι μια πούστρα παρδαλή
Τέρμα ξεπατωμένη
Και χώσε κάργα την ψωλή
Η αμυγδαλή μου βγαίνει

Τον πούτσο εγώ τον προσκυνώ
Και βασιλιά τον λέω
Μπουκώστε με μέχρι βαθειά
Γιατί απ’ την κάβλα κλαίω.

ΑΝ Η κ. ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΡΑΨΤΕ ΜΑΣ....

4:03 μμ


Τη 3:09 μμ , Ο χρήστης Ανώνυμος είπε...
O ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΠΑΤΣΟΥΡΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΠΙΠΕΣ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΦΑΛΟ ΤΟΥ (ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΟΦΑΛΙΑ ΚΑΘΟΤΙ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΣ....ΑΔΕΛΔΦΥΛΑΑΑ
Η Βασιλεία Χατζηνικήτα ΕΚΑΝΕ ΠΙΠΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΥΛΑΙΔΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ....ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΓΑΛΙΑ....
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΠΙΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ...ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΘΕΣΕΙΣ....ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΜΟΝΟ Η ΕΥΗ ΤΣΕΚΟΥ ΗΞΕΡΕ ΤΑ ΚΟΛΠΑ??? ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ....


Τη 3:51 μμ , Ο χρήστης Ανώνυμος είπε...
ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ : ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ
ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ : ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ 27 Apr 2008 18:13 GMT

ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ : ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ !! ΕΙΤΕ ΜΛΕΚΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΙ ΚΕΦΑΛΙ...
Η ΜΑΦΙΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΣΜΕΝΟΙ ΝΕΟΣΚΛΑΒΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ..

Η ΜΑΦΙΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΣΜΕΝΟΙ ΝΕΟΣΚΛΑΒΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ..
ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΣΚΑΤΑ ΓΙΝΗΚΑΜΕ ΟΥΛΟΙ !!!
ΠΟΙΟΣ ΝΕ ΕΛΞΕΙ ΠΟΙΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ??


ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ : ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ !! ΕΙΤΕ ΜΛΕΚΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΙ ΚΕΦΑΛΙ...


Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ!!!
ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ : ΑΠΑΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ 12 Apr 2008 16:52 GMT

ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ! «Η εισαγγελέας να ψάξει τον φάκελό της στη ΣΕΛΕΤΕ. Τα πτυχία της από την Αγγλία και τις βεβαιώσεις της από την Φιλοσοφική» είπε και πρόσθεσε ότι «αν έστησε η ίδια την κατηγορία του εκβιασμού από εμένα, για να μπορέσει να ψάξει η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος στο blog, τότε πρέπει να πάει φυλακή για πλαστό εκβιασμό»

ΟΙ ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΤΗΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ!
Alpha Ειδήσεις
Σε Βάθος
Εκπομπή 7 Ημέρες Alpha Studio ALPHA Η Μηχανή του Χρόνου Καλημέρα σας Το Κουτί της Πανδώρας
Παρουσιαστής Βασιλική Παναγιωτοπούλου Γιώργος Αυτιάς Κώστας Βαξεβάνης Νίκος Μάνεσης Χρίστος Βασιλόπουλος


1.3.2008
Θύμα εκβιασμού μέσω blog πρώην συνεργάτης της Γιαννάκου



Μία ημέρα μετά την αντιπαράθεση Καραμανλή-Παπανδρέου στη Βουλή για την ελευθερία της έκφρασης στο διαδίκτυο, ένα νέο κρούσμα πολιτικού εκβιασμού μέσω blog αποκαλύπτει η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ. Ως θύμα εμφανίζεται η πρώην αντιπρόεδρος του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και σύμβουλος της τέως υπουργού Παιδείας Μαριέττας Γιαννάκου καθηγήτρια Εύη Μπότσαρη, που καταγγέλλει πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ στην Β΄ Αθήνας για συκοφαντικά εις βάρος της σχόλια.

Τον περασμένο Απρίλιο η Εύη Μπότσαρη αποφάσισε να προσφύγει στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και να καταθέσει μήνυση κατά των υπευθύνων του blog «Athens indymedia.org», που φιλοξένησε ανώνυμες καταγγελίες, ότι προσκόμισε πλαστά πτυχία. Σύμφωνα με τον συνήγορο της μηνύτριας Πέτρο Μαχά ο υπεύθυνος εντοπίσθηκε και ασκήθηκε ποινική δίωξη εις βάρος υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ για εκβίαση στελέχους του κρατικού μηχανισμού. Διαφορετική είναι η άποψη του πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ ο οποίος δήλωσε στον ALPHA ότι «αν ήμουν εγώ αυτός που αποκάλυψε την απάτη, τότε η Πολιτεία πρέπει να με τιμήσει. Αν ήταν κάποιος άλλος, τότε πρέπει να τιμήσει αυτόν».

Όπως είπε στον ALPHA ο πολιτευτής, πρόκειται για αποκάλυψη ενός σκανδάλου και όχι για συκοφαντία, ενώ κατηγορεί την μηνύτριά του για πλαστό εκβιασμό, προκειμένου να τον ενοχοποιήσει. «Η εισαγγελέας να ψάξει τον φάκελό της στη ΣΕΛΕΤΕ. Τα πτυχία της από την Αγγλία και τις βεβαιώσεις της από την Φιλοσοφική» είπε και πρόσθεσε ότι «αν έστησε η ίδια την κατηγορία του εκβιασμού από εμένα, για να μπορέσει να ψάξει η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος στο blog, τότε πρέπει να πάει φυλακή για πλαστό εκβιασμό». Όπως αποκάλυψε η έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τα επίμαχα σχόλια αναρτήθηκαν σε ιστότοπο με server εντός Πανεπιστημιακού Ιδρύματος, που καλύπτεται από το άσυλο. Την υπόθεση χειρίζεται ο 24ος τακτικός ανακριτής.
----------------
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!
ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΦΑΚΕΛΛΟ ΤΗΣ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΣΤΗ ΣΕΛΕΤΕ.Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΕΙΟΣ.....ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΕΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡHΓΙΛΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑPΑMΑΝΛΗ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ!! ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ Η κ. ΕΛΕΝΗ ΡΑΙΚΟΥ....(ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ ΜΙΧΑΛΗ).
ΣΕ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ!! Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ

ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΘΑ ΔΟΞΑΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ !!

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΠΑΤΗΣ ...ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ !!!ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ !!ΤΙΜΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!
ΕΞΩ Η ΜΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ

ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ κ. ΡΑΙΚΟΥ ΕΛΕΝΗ Η... ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ....
ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ......
Γ'ΙΑΥΤΟ ΑΡΓΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΤΑ ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ....

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11420&subid=2&tag=8405&pubid=888441
Μπαλοθιές...

Είναι δυνατόν ένας γενικός γραμματέας υπουργείου να εμπιστεύεται σε μία εισαγγελέα ότι εκβιάζεται, αυτή να μην κάνει τίποτα και όταν διατάσσεται έρευνα για τα έργα και τις ημέρες του να αναλαμβάνει την υπόθεση; Σύμφωνα με τα δημοσιοποιημένα στοιχεία από την κατάθεση του Χρ. Ζαχόπουλου, είναι! Καθώς η Ε. Ράικου είναι η εισαγγελέας που ερευνά τις καταγγελίες για κακοδιοίκηση στο υπουργείο Πολιτισμού, αλλά και το πρόσωπο στο οποίο αποκάλυψε τον εκβιασμό ο πρώην γενικός γραμματέας! Ο κώδικας ποινικής δικονομίας ορίζει ότι, πρώτον, η ίδια θα έπρεπε να έχει αρνηθεί την υπόθεση και, δεύτερον, όταν έγινε γνωστή η σχέση να της έχει αφαιρεθεί! Το θέμα το ανακάλυψε ο Μ. Καρχιμάκης, ο οποίος θα ρίξει σήμερα τις σχετικές... μπαλοθιές στη Βουλή! Γ.Α.
---
ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠHΡΕΣΙΕΣ..
ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΦΑΙΡΕΤΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΚΑI Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ ΤΗΣ ΣΙΑ (ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ!
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ Η ΜΑΦΙΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΣΜΕΝΟΙ ΝΕΟΣΚΛΑΒΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ..
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΟΛΑ ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΛΑΤΣΗ ΕΙΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΤΕΤΑΣ!!
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΦΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΜΕΣΟΥ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΝΔΗΠΟΤΕ...ΠΟΥ ΤΟ ΣΦΕΤΕΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΥΕΙ...
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.
21-4-2008
ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑΣ

add a comment on this article


Τη 4:04 μμ , Ο χρήστης Ανώνυμος είπε...
Ειναι λυπηρο που η Δαμανακη επεσε τοσο χαμηλα...

αν δεν εχει σχεση με αυτα ας διωξει δημοσια με ανακοινωση στον τυπο απο το γραφειο της τον πρακτορα της ΣΙΑ βασιλη κουλαιδη και τον συνεργαρη του απο τις Αγγλικες υπηρεσιες Γιαννη Τσακνη....
περιμενουμε....
Αν πιστευει στην πορνεια ας βγαλει και τα παιδια της οχι μονο τις φοιτητριες.....
Θα δειξει....παντως αν συνεχισει ετσι ολη η παρεα θα πάει φυλάκη για συσταση συμμοριας και μαστροπεία....
ο νοών.....


Τη 5:09 μμ , Ο χρήστης Ανώνυμος είπε...
ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...

από ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΝΕΟΣΚΛΑΒΟΙ 4:59μμ, Σάββατο 3 Μαΐου 2008
ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΣΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ......ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ !!!!
ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ......

Υπολογίζεται ότι 150.000 σπίτια βγαίνουν στο σφυρί από χρέη στις τράπεζες οι οποίες ληστεύουν τον ιδρώτα του λαού με τα υπέρογκα επιτόκια και τα πανωτόκια.





ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΣΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ......ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ !!!!

ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...

ΝΕΟΣΚΛΑΒΟΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ....ΚΑΤΑ ΤΗΣ Ν. Δ.

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ......



Υπολογίζεται ότι 150.000 σπίτια βγαίνουν στο σφυρί από χρέη στις τράπεζες οι οποίες ληστεύουν τον ιδρώτα του λαού με τα υπέρογκα επιτόκια και τα πανωτόκια.

Η πρόταση νόμου ΠΑΣΟΚ κινείται προς μια σωστή κατεύθυνση αλλά είναι άτολμη.

Πρέπει να τεθεί όριο στο να ζητάει όλο το οφειλόμενο ποσό η τράπεζα μετά από μια τετράμηνη καθυστέρηση πληρωμών.

Δεν μπορεί να είναι το επιτόκιο δανεισμού 2% περισσότερο από το επιτόκιο καταθέσεων ανά τράπεζα. Επίσης οι εταιρείες κατασχέσεων είναι φιλαράκια των υπουργών της ΝΔ.

Μάλιστα προς ντροπή τους οι εργαζόμενοι σ’αυτές τις τράπεζικές εταιρίες κατασχέσεων φέρονται απάνθρωπα στους πολίτες..

΄Οπως απάνθρωπα φέρονται οι ελεγκτές του ΜΕΤΡΟ σε όσους φουκαράδες συλληφθούν χωρίς εισητήριο. Μάλιστα προχτές σε ένα σταθμό προπηλάκιζαν μια έγγυο γυναίκαι.....οι νομοταγείς ελεγκτές...

Απάνθρωπα επίσης φέρονται οι δημοτικοί αστυνόμοι, οι οποίοι αφού φίλησαν κατουρημένες ποδιές και τους «χάιδεψε» η Νικήτα της Αθήνας τώρα προπηλακίζουν κάθε μέρα τους οικονομικούς μετανάστες στην περιοχή συντάγματος Μοναστηρακίου.

Απάνθρωπα επίσης φέρονται οι διευθυντές κάθε επιχείρησης αφού εκβιάζουν τις εργαζόμενες να γίνουν ερωμένες τους για να συνεχίσουν να μην απολυθούν...και κανείς δεν νοιάζεται που οι Ζαχόπουλοι είναι τόσοι πολλοί... Αλήθει γιατί ο Ζαχόπουλος δεν έχει συλληφεί ακόμα για εκβιασμό και μαστροπεία?

Μάλιστα ζούμε μέρες κατοχής αφού ο Δήμος Πεντέλης, ο Δήμος Νίκαιας κλπ. Μοίρασαν συσίτια για τα Χριστούγγενα . Σκέφτηκε κανείς από τους κυβερνώντες πώς περνούν οι άλλες, οι πολύ περισσότερες, για το 30% των ελληνικών νοικοκυριών και το 60% των συνταξιούχων που παίρνουν συντάξεις πείνας κάτω από τα 600 ευρώ;

Το θέμα δεν είναι αν ο Δήμος Θεσσαλονίκης έκανε καλή ή κακή προετοιμασία για την ανθρωπιστική βοήθεια που μοίρασε. Δεν επιτρέπεται στην Ελλάδα σήμερα να πεινάνε οι μισοί πολίτες.

Γι’αυτό φταίει και η πολυδιάσπαση της κεντροαριστεράς και ειδικά η προδοτική συμπεριφορά της ηγεσίας του ΚΚΕ που είναι το δεκανίκι του Κώστα Καραμανλή. Λέτε ο Καραμανλής να έχει τάξει πλούσιο γαμπρό στην Αλέκα Παπαρήγα τη χήρα του Περισσού και τον στηρίζει καθημερινά?

Αγαπητέ συμπολίτη τώρα παίρνουν το σπίτι του γείτονα αύριο το δικό σου...

Μη μένεις άπραγος...


Ανάρτηση Σχολίου


Αναγνώστες