Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Mafia man



Κανονικός Mafia man. Δυο μέρες βοά η Ελλάδα, βοούν οι κάμποι και τα βουνά, μετά το δημοσίευμα των FINANCIAL TIMES που ανέφερε ότι η Ελλάδα δεν έχει τη λίστα Λαγκάρντ με τα ονόματα των Ελλήνων με καταθέσεις στην Ελβετία.  Ο Παπακωνσταντίνου έδωσε το CD χωρίς να κρατήσει αντίγραφο, ενώ ο Στουρνάρας, στο ρόλο της Πόντιας πουτάνας, δεν είχε ακούσει γι αυτό!

Και δύο μέρες μετά, το φλασάκι εμφανίζεται στο χέρια του συνήθους υπόπτου, του Βενιζέλου. Το είχε στο γραφείο του περισσότερο από ένα χρόνο. Την ώρα που κυνηγούσε τους φοροφυγάδες σε αυτούς που έβγαζαν 1000 ευρώ το μήνα. Χθες το έστειλε στο Σα(χλα)μαρά κι ο τελευταίος στο ΣΔΟΕ, απ' όπου καταλήγει στα χέρια του οικονομικού εισαγγελέα Πεπόνη. Φρόντισε όμως ο Βενιζέλος δια της εκπροσώπου του, της ανεκδιήγητης Φώφης, να μας ενημερώσει προκαταβολικά ότι το περιεχόμενο που έχει το φλασάκι, είναι προϊόν υποκλοπής, άρα μη νόμιμο, άρα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια ευνομούμενη χώρα όπως η Ελλάδα. Η ευνομούμενη Ελλάδα με τον πραξικοπηματικά και εντελώς παράνομα χρισθέντα πρωθυπουργό, Παπαδήμιο. Η ίδια Ελλάδα με τον Μεϊμαράκη να απέχει από τα καθήκοντά του και να μην παρατείται, κάτι που δεν προβλέπεται από τον κανονισμό της Βουλής.

Η Γερμανία, η Γαλλία, η Ισπανία, η Ιταλία αλλά και οι ΗΠΑ που χρησιμοποίησαν τα ίδια στοιχεία για δικούς τους πολίτες, κατά τον Βενιζέλο είναι rogue states, κράτη παρίες. Ο Βενιζέλος εξέτασε τα περιεχόμενα, είδε τα ονόματα, προφανώς αναγνώρισε πολλά που έχουν σχέση με το mafia shop, το ΠΑΣΟΚ κι εφηύρε τα περί προϊόντος υποκλοπής και, ως εκ τούτου, παράνομης χρήσης τους. Είναι γνωστό άλλωστε ότι στη μαφία κυριαρχεί η ομερτά. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τον αρχηγό της, τον Mafia man.

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Αναγνώστες