Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2008

Ομηρική μάχη και ένταση για το Σεράι!

Γράφει ο/η Άγγελος Αλεξίου
14.02.08
seraiΟμηρική μάχη δόθηκε στο Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων, στην συνεδρίαση του οποίου εξετάστηκε το ζήτημα των αναθεωρημένων σχεδίων του ξενοδοχείου Grant Serai. Στην συνεδρίαση με την συμμετοχή του Προισταμένου της Υπηρεσίας Νεωτέρων Μνημείων Σπύρου Πανταζή, παραβρέθηκε ο δήμαρχος Ιωαννίνων Νικόλαος Γκόντας, ο επιχειρηματίας Κώστας Μήτσης και από την άλλη πλευρά ο επικεφαλής της «Συμμαχίας Ενεργών Πολιτών» Γιάννης Μελανίδης με τον τεχνικό και το νομικό του σύμβουλο.

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες η εισήγηση της υπηρεσίας περιελάμβανε 28 αρνητικά σημεία, επί της έγκρισης των αναθεωρημένων σχεδίων του νέου ξενοδοχείου.

Ο κ. Γιάννης Μελανίδης και οι συνεργάτες του ζήτησαν την εξαίρεση από την συνεδρίαση του κ. Σπύρου Πανταζή, τονίζοντας ότι είναι αυτός που έχει στηρίξει την επένδυση και την διαφημίζει από την προσωπική του ιστοσελίδα. Κατέθεσαν τον φάκελο με όλα τα στοιχεία για το ξενοδοχείο και τις παρατυπίες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, ανέλυσαν τις καταγγελίες και επεσήμαναν ότι μετά την παρέμβαση του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης εκκρεμεί νέος πολεοδομικός έλεγχος.

Ο δήμαρχος Νίκος Γκόντας και ο επιχειρηματίας Κώστας Μήτσης με την δικηγόρο τους ανέλυσαν τα δικά τους επιχειρήματα, υποστηρίζοντας ότι όλα έχουν γίνει νόμιμα και πως το ξενοδοχείο συμβάλλει στην τουριστική και οικονομική ανάπτυξη των Ιωαννίνων.

Με την λήξη της συνεδρίασης και εν αναμονή της απόφασης, ο κ. Σπύρος Πανταζής, ακολούθησε την τακτική που ακολουθούσε και στα δημοτικά συμβούλια. Έτσι εξαπέλυσε φραστική επίθεση με ιδιαίτερα...ευγενείς χαρακτηρισμούς προς τον κ. Γιάννη Μελανίδη.

http://www.epirusgate.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Αναγνώστες